Leimu-puukorut ja puiset asusteet


Leimu-puukorumallistoon kuuluvat värilliset ja puunsävyiset pyöreät sekä suorakaiteen malliset korut. Tällä hetkellä asustemallistossa on vyönsolkia ja kalvosinnappeja. Puun syykuviot ja tunnelmallinen värjäys saavat korut ja asusteet leimuamaan eri väreissä. Koruissa näkyy niin auringonlaskut, roihuavat revontulet, merten syvyydet, ruskan sävyt, korallien kirjo, violettihehkuiset yöt, tulenliekit kuin metsien vihreyskin. Puisten asusteiden yksityiskohdat ja huolellisesti viimeistelty ulkonäkö kiinnittävät katsojan huomion. Tyylikkäät ja moneen tilanteeseen sopivat korut ja asusteet muistuttavat puun kauneudesta, ja tuovat persoonallisen säväyksen pukeutumiseen.


Materiaali

Puu on lämmin, luonnonläheinen ja helposti lähestyttävä materiaali. Siitä voi tehdä isoja ja näyttäviä koruja niiden ollessa silti kepeitä ja mukavia kantaa. Tuotteiden materiaali on huolella valittu sekä lähtöisin ensisijaisesti Suomen, ja erityisesti Pohjois-Karjalan, metsistä. Valmistukseen on käytetty pääsääntöisesti visakoivua, koivun pahkoja sekä loimukoivua ja -vaahteraa. Puun ainutlaatuiset syykuviot takaavat sen, että kahta täysin samanlaista korua ei ole.


Valmistus

Leimu-puukorut ja asusteet on valmistettu Joensuussa käsityönä. Pyöreiden korujen viimeistelty pinta saadaan tehtyä sorvaamalla, joka on tuhansia vuosia vanhaperinteinen ja taitoa vaativa puuntyöstötapa. Tuotteissani yhdistyykin perinteinen puusepäntaito moderniin muotokieleen ja niin koruja kuin asusteitakin voi mainiosti käyttää sekä arjessa, että juhlapäivinäkin.


Toimitus

Jokainen koru ja asuste toimitetaan rasiassa, joka sopii niin tuotteiden säilytykseen kuin lahjapakkaukseksi. Kaulakorujen mukana tulee vakiona metallisella lukolla varustettu nahkainen kaulanauha. Korvakorujen mukana on stopparit: koukullisissa korvakoruissa silikoniset ja tappikorvakoruissa metalliset.


Korujen huolto

Puukorut ja -asusteet ovat oikein käytettynä ja säilytettynä kestäviä sekä pysyvät näyttävinä vuosikausia. Tuotteiden pintakäsittely voidaan myös uusia, mikäli niihin tulee naarmuja tai pieniä kolhuja.


Saatavuus

Leimu-koruja on saatavilla eri mallisina, muotoisina ja värisinä. Lisäksi valmistan koruja ja asusteita useasta eri puulajista. Valmiita tuotteita voi ostaa verkkokaupasta sekä tulevaisuudessa myös jälleenmyyjiltä.

Valmistan koruja sekä korusettejä, vyönsolkia ja kalvosinnappeja lisäksi mittatilauksesta, onpa kyseessä yksittäiset kappaleet tai suuremmatkin sarjat esimerkiksi liikelahjoiksi.